luni, 18 ianuarie 2010

Game on

"Vreau sa simt ploaia pe fata, sa le zambesc barbatilor care ma atrag, sa accept toate cafelele la care ma invita ei. Trebuie sa o sarut pe mama, sa-i spun ca o iubesc, sa plang la pieptul ei, fara sa ma rusinez ca-mi arat sentimentele, fiindca ele au existat totdeauna, dar eu mi le-am ascuns" P.C. si azi o fac, totusi.
Am luat cea mai ciudata hotarare, dar totusi, una fara de care nu as fi putut ieri, azi, maine si zilele ce vor veni, sa fac toate acele lucruri. Sa gandesc un lucru, sa spun altul. E ca si cum as incepe un joc in care doar eu cunosc regulile, iar jucatorii, sunt toti cei care sunt in jurul meu. Nu mi-e frica ca i-as putea pierde, atunci cand ei vor esua in jocul meu, pentru ca in fond, am promis ca voi incerca, cum pot, ca de acum incolo sa nu mai imi opresc prietenii care vor sa plece. Ziceam ca nu sunt nici fericita, nici nefericita, si de-aia nu mai pot suporta.
M-ati invatat sa nu am incredere in nimeni... nici macar in voi.
"Cel care nu risca niciodata taxeaza esecul celorlalti" iar eu m-am saturat sa platesc mereu nota.
Un singur lucru face visele imposibile: teama de esec. Nu am renuntat la nici un vis pe care mi l-am facut in trecut, now that's me fighting for those dreams, si sunt in stare sa fac orice.
Mi-a ajuns o singura persoana care are incredere in mine, sa imi dea inapoi pofta de viata si increderea, mai mult de atat, a facut-o fara sa stie.
Nu ma mai gandesc la ziua de maine, stiu oricum ca va fi mai buna ca cea de azi.

3 comentarii:

Julls spunea...

Indraznetz :* Sper sa reusesti ce iti propui si sa nu regreti :)
Sau pe romaneste,"Da-le-n gura !":))

Julls spunea...

Love you :*

ioana:) spunea...

"In order to acquire a growing and lasting respect in society, it is a good thing, if you possess great talent, to give, early in your youth, a very hard kick to the right shin of the society that you love. After that, be a snob."