miercuri, 25 noiembrie 2009

Serios acum, esti penibil/a!

Nu cred ca tu intelegi tot ce se intampla. Crezi ca totul e ca o joaca de copii, azi sunt roz maine sunt verde? Nu e asa. Nici macar tu nu esti asa. Defapt, cum esti tu? Serios, ti-ai pus vreodata intrebarea asta? Crezi ca esti foarte ok, gresesc cumva? Ei bine, nu esti cum crezi tu. Cand ai bagat ultima data in seama critica sau complimentarea care ti-a facut-o cineva?
In societatea de azi, omul ia in considerare, intr-o oarecare proportie de 80%, doar parerea sa despre el (nu vorbesc in general acum, vorbesc despre un anumit tip de oameni). Nu mai conteaza ca pe x il deranjeaza purtarea ta sau nu mai rosesti cand y iti spune ca esti dragut/a cand zambesti. Conteaza ca tu crezi ca esti 'cool' cu purtarea ta sau cu zambetul tau, nu conteaza ca ceilalti sunt de parere ca esti varza.
Cu toate astea, mai ai si pretentia ca lumea sa creada ca esti o persoana de treaba. Multi iti vor recunoaste asta pe fata dar la spate? Nu ti se pare urat ca pe la spate lumea zice cat de nasol/ala esti tu defapt si cum esti tu defapt? Alarmant e faptul ca atunci cand ti se zice pe fata esti total indiferent/a.
Ce vrei sa demonstrezi defapt? Ca ai ajuns la o noua etapa si esti cu 5 pasi mai in spate?

Niciun comentariu: