sâmbătă, 13 decembrie 2008

Cerinte

Incerci sa schimbi cursul unui rau, incerci sa ii zici primaverii sa nu se metamorfozeze in vara, incerci sa ii spui Noului An sa nu mai vina ... etc ... asa incerci sa ii spun unui om trecut printre ani cu caracterul gata stabilizat, sa se schimbe radical ... practic la toate aceste lucruri le ceri imposibilul.
Daca stai sa te gandesti ca daca acel imposibil s-ar schimba in posibil si ar deveni realitate, premiul fiind zilnica ploaie de roua si zambete in fata ta, caldura inundandu-ti trupul, sentimentul controlandu-ti inlauntrul, probabil ai arunca o privire peste tot ... ai analiza fiecare detaliu, fiecare lucru bun sau rau care ti-l aduce starea de acum, comparand-o apoi cu starea de atunci si te-ai gandi de doua ori inainte de a zice NU !
Sau probabil iti e frica sa mai schimbi ceva ...
Fostii pui de pasari care inca mai duc dorul de cuibul copilariei mereu se vor intoare sa arunce o privire la vechea lor casa ...
Totul va fi bine
Ai ramas doar tu cu mine :)
Subconstientul iti invadeaza constientul cu doze zilnice de dorinte interminabile care se axeaza pe un singur punct. Intunericul dinauntrul tau se combina cu razele aduse de micile bucurii de zi cu zi formand un punct critic de extaz.
Tu inca ramai pierdut in paienjenisul de ganduri interminabile, in tonele de griji zilnice, in frica calatoriei spre cunoastere ... ai ramas pe loc ... timpul te-a parasit ...

Niciun comentariu: